KONAMI

Privacybelofte

Wij hechten groot belang aan het veiligstellen van uw persoonsgegevens. Wij beloven die te beschermen in overeenstemming met de voorschriften van de Gegevensbeschermingswetgeving die van toepassing zijn op het moment waarop wij u in de EU of het VK diensten van Konami verstrekt.

Onze privacybelofte aan u is dat wij bij het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens, ons aan de volgende punten zullen houden:

· Conformiteit: Wij beloven de Gegevensbeschermingswetgeving in acht te nemen.

· Informatie: Wij beloven u duidelijk, open en eerlijk te informeren over de redenen en doeleinden voor het verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens.

· Beheersing: Wij beloven dat u zelf de macht in handen heeft over uw persoonsgegevens en daartoe informeren wij u over uw rechten en hoe u die uit kunt oefenen.

· Beveiliging: Wij beloven voor het (be)veilig(d) bewaren van uw persoonsgegevens krachtige beveiligingsmaatregelen te hanteren.

· Vertrouwen: Wij beloven uw persoonsgegevens niet aan anderen te verkopen, niet voor directe marketing te gebruiken noch om u te profileren, noch voor enig ander doeleinde te gebruiken dat u niet van ons zou verwachten.

Klikt u a.u.b. op deze link [Privacyverklaring] als u meer wilt weten over de soorten persoonsgegevens die wij over u verzamelen, hoe wij uw persoonsgegevens gebruiken en beschermen en hoe u contact met ons opneemt als u vragen heeft of om uw rechten onder de Gegevensbeschermingswetgeving uit te oefenen.